Melanija zaboravila obući grudnjak, Tramp se crvenio od sramote: Sve joj se oslikalo, bruka (Foto) – Balkan Life Today

Melanija zaboravila obući grudnjak, Tramp se crvenio od sramote: Sve joj se oslikalo, bruka (Foto)

  • Balkan
  • October 20, 2019
  • Comments Off on Melanija zaboravila obući grudnjak, Tramp se crvenio od sramote: Sve joj se oslikalo, bruka (Foto)

Prisjetimo se ovogodišnje proslave Dana nezavisnost koja se održala u Vašingtonu, a svečanost su obilježili vatromete, niz muzičkih performanasa i vojni defilei.

Tada je ogromnu pažnju javnosti privukla odjevna kombinacija prve dame Melanije Tramp, a ona je na internetu pretrpila zbog nje velike kritike. Melanija se odlučila za bijelu haljinu s prugastim detaljima, čija se vrijednost procjenjuje na 1.200 dolara.  Mada je ona mislila da će da zablista u ovoj kombinaciji, uslijedile su oštre kritike nedugo nakon što su na internetu osvanule prve fotografije.

Mnogi su uporedili na Tviteru ovu haljinu s dekicom ili praznim komadom papira.

Jedna upućena osoba je pak i korak dalje otišla, te rekla da haljina prve dame podsjeća na ruski stil. -Nisam želio gledati govor koji je držao Tramp, ali primijetio sam da Melanija nosi haljinu u ruskom stilu. Poznato je da su trakasti prstenovi sujevjerje da bi se držali podalje loši duhovi, napisao je korisnik.

Drugi se nadovezao i napisao Misli li ona da je ovo olimpijski događaj? Interesantna haljina. A kako se vama dopala haljina koju je obukla Melanija na ovako važan dan? Smatrate li da je pretjerala ili pak u tome ne vidite ništa loše? Pišite nam svoja mišljenja u komentarima i hvala što nas pratite.

 

 

 

Loading..