Melanija Trump nestala sa lica zemlje, a onda se pojavile njene slike sa unakaženim licem!

0

Supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa i prva dama Amerike je kao što skoro pa svi znaju Melania Trump. 

Ona je prepoznatljiva po svom izgledu i sjajnom osjećaju za modu. Mnogi smatraju da nju nisu privukli izgled i ljubav Trumpa, već njegov novac i moć. Ona je pažnju svjetskih medija dobila i prije nego što je postala supruga američkog predsjednika. Ona je poznata po tome da voli da bude često u javnosti, a nakon toga je zbog nastanka pandemije koroan virusa nestala iz javnosti.

Neki od novinara su primjetili da se ona na medijima nije pojavila čak 25 dana, što je za nju veoma neobična stvar. Ali, nakon nekog vremena se saznalo da je ona imala zdravstvenih problema i da je imala operaciju bubrega, a nakon dvijes sedmice je zajedno sa svojim suprugom bila na ceremoniji za članove porodica američkih boraca koji su izgubili svoje živote u ratovima, koje Amerika vodi protiv zemmalja koje se nalaze na Bliskom Istoku.

Nakon nekoliko sati nakon završetka ceremonije, na svom Twitter profilu je Melania objavila par fotografija. Zbog fotografija koje je objavila, mnogi su posumnjali da je ona uradila estetske operacije. Nakon toga su krenule i priče o krizi u braku između Trumpa i nje, i neki su čak i govorili da će ona da napusti Washington i da će se vratiti kod svojih roditelja jer više ne može da provodi vrijeme sa svojim suprugom. Na sve te priče je ona imala i odgovor, pa je i rekla da su sve te priče koje su uključivale nju ili njenog supruga lažne, i da se ona i dalje nalazi u Bijeloj Kući zajedno sa svojom porodicom.

Preporučujemo