Meksikanac u karanteni poslao psa u prodavnicu po grickalice, pa postao hit!

0
158

Danas je takva situaciaj da je mnogo ljudi iz cijeloga svijeta zatvoreno u svojim domovima.

I dok jedni odlaze u prodavnice jednom sedmično te kupovinu obavljaju i za susjede koji su stari i nemoćni, drugima na pamet padaju pomalo čudne stvari, mada nas ovo u neku ruku i ne čudi, jer ipak vlada panika i strah svijetom zbog pandemije, a ustvari bi se trebalo opustiti te samo pratiti upute kriznih štabova.

Čovjek po imenu Antonio Munoz iz Meksika odlučio je psa poslati u prodavnicu po vrećicu Cheetosa. Ispod ogrlice mu je stavio dvadeset dolara i poruku u kojoj je stajalo slijedeće: “Pozdrav. Molim vas da mom psu prodate vrećicu narandžastih Cheetosa. Ne crvenih, ti su mi preljuti. Ispod ogrlice pronaći ćete 20 dolara. UPOZORENJE: Ako ne budete dobri prema njemu, ugrist će vas. Vaš susjed.”

Maleni je bez ikakvih problema kući došao s vrećicom u zubima. Njegov ga je vlasnik odmah fotkao te stavio na društvenu mrežu Facebook.

Nismo mogli saznati je li pas ikada prije radio ovako nešto, je li naučen ili je jednostavno previše puta išao u prodavnicu sa svojim vlasnikom, da je sam naučio put do tamo. Ali jedno je sigurno – ovaj pas je prava legenda i s tim se u potpunosti slaže cijeli svijet.

Ono sa čim se mnogi mogu složiti jeste da bi svakome dobro došao jedan ovakav pas i to pogotovo u ovakvoj situaciji kakvoj smo sada. Bilo kako bilo ovo je u neku ruku i poruka za sve, a to je da ostanete u svojim kućama i da ne napuštate svoj dom bez nekog baš posebnog razloga.

Loading..