Marina trudna?! Otkrila kad će roditi novu bebu: Oglasila se Darkova vjerenica: Estrada na nogama!

0
246

Marina Gagić, vjerenica Darka Lazića, je sredinom prošle godine na svijet donijela dječaka Alekseja, a ovoga puta je prvi put otkrila da priželjkuje još jednu bebu, ali prije toga i vjenčanje sa svojim zaručnikom.

Tom prilikom je izjavila:
“Darko i ja želimo još djece, međutim, sad nije baš pravo vrijeme, jer je naš sinčić još mali” – kazala je Marina. Prije neki dan našla se na Sajmu vjenčanica u ulozi modela. Svoju fotografiju u vjenčanici je poslala vjereniku Darku, i to nam je priznala, te je tom prilikom dodala:

“Darko se zaista oduševio kada me je vidio u vjenčanici. Rekao mi je da jedva čeka da me vidi u onoj u kojoj ću mu izgovoriti sudbonosno “da””- rekla je ona i otkrila da njih dvoje nisu još odredili datum svadbe.

“Ja se iskreno nadam da ćemo otići pred matičara i da će to biti u bliskoj budućnosti” priznala nam je Marina, koja je prije par mjeseci proslavila svoj 21. rođendan.

“Prelijepo sam se provela, najviše mi je bilo bitno da su moji najdržai tu. Darko me je zaista oduševio iznenađenjem” rekla je Marina.

Darko Lazić je rođen 13. oktobra 1991. godine u Brestaču kod Pećinaca. Osnovnu školu završio je u Holandiji, gdje je živio više od osam godina. Završio je i srednju frizersku školu. Talenat za bavljenje muzikom naslijedio je od svog oca Milana. Postao je poznat nakon nastupa u četvrtoj sezoni emisije Zvezde Granda 2009. u kojoj je zahvaljujući glasovima publike odnio pobjedu.

23. oktobra 2018. je teško ozlijeđen u saobraćajnoj nesreći kada je automobil kojim je upravljao sletio sa puta u blizini Pećinaca.

Loading..