Marina je konačno objavila sliku sina na kojoj se vidi njegovo lice: Aleksej je pravi zavodnik na tatu: Preslikani Darko, morate vidjeti sliku (Foto)

0
238

Marina Gagić vjerenica Darka Lazića i on prije šest mjeseci postali su roditelji malog Alekseja.

Kao i svaka mlada majka, ona često objavljuje na svom Instagram profilu slike njihovog vlasnika. Iako smo imali prilike dječakove fotografije mogli vidjeti na Marininim Story-jima par nikada nije pokazivao Aleksejevo lice do sada.

Marina je ovaj put objavila fotografiju svog mezimca na kojoj se vidi njegova slika.

-Mnogo te volim, poručila je Marina svom sinčiću na slici.

Nakon te fotografije, Darkova vjerenica je svoje pratioce počastila još jednom Aleksejevom neodoljivom fotografijom.

Darko Lazić je rođen 13. oktobra 1991. godine u Brestaču kod Pećinaca. Osnovnu školu završio je u Holandiji, gdje je živio od osam godina. On je završio i srednju frizersku školu. Talenat za muzikom naslijedio je od svog oca Milana. Postao je poznat nakon nastupa u četvrtoj sezoni emisije Zvezde Granda 2009. godine. u kojoj je zahvaljujući glasovima publike odnio pobjedu.

23. oktobra 2018. godine je teško ozlijeđen u saobraćajnoj nesreći kada je automobil kojim je upravljao sletio sa puta u blizini Pećinaca.

Ubrzo je snimio svoj prvi album „Brate moj“ na kome su se, osim naslovne numere, izdvojile: „Idi drugome“, „Srce od silikona“ i „Korak do sna“.

2010. godine Darko je nastupio na III Axal Grand festivalu sa pjesmom „Čemu sve ovo“. 2011. godine je u izdanju Grand produkcije objavio drugi album na kome su najpopularnije numere bile: „Godinu dana 300 kafana“, „Gluvo doba“ i „Pustite me da je prebolim“.

2012. godine Darko i Slobodan Vasić su na Grandovom festivalu izveli duet „Drugarstvo najbolje“. Sa MC Jankom je uradio duet za pjesmu „Slatka mala veštica“, a ponovo su sarađivali 2014. godine kada je nastala pjesma „Palim klub“.

 

Loading..