MALA OD SKANDALA ULAZI U RIJALITI?! POP DIVA će imati posebne uslove i NAJVEĆI HONORAR IKADA – kad vidite koliko novca će dobiti, NEĆE VAM BITI DOBRO (FOTO)

0

Dakle, lični frizer, da ne smije biti kažnjavana zbog dužeg spavanja, isplaćen dio honorara prije samoga ulaska u rijaliti, to su zahtjevi koje je produkcija Zadruge morala da ispuni da bi dovela ovu pjevačicu u četvrtu sezonu Zadruge, a po svoj prilici njen honorar će biti jedan od najvećih isplaćenih u istoriji ovoga rijalitija. Produkcija smatra da će se sve to itekako isplatiti, jer pjevačica ima namjeru da otkrije sve detalje vezane uz skandal u kojem je ona bila glavni lik, a koji je potresao cijelu Srbiju i šire.

Naravno, radi se o pjevačici Romani Pavić koja planira ulazak u Zadrugu, nakon što je izručena Srbiji iz Australije u kojoj je uhvaćena sa partnerom u krađi bankomata. Navodno je ona pristala da bude dijelom Zadruge za nevjerojatnih 100 hiljada eura, a zauzvrat će tokom rijalitija da ispriča šta joj se sve to desilo u Australiji i kako je na kraju završila u zatvoru zbog pljačke. I mada je već i prije imala ponuda za rijalitije, čak je i učestvovala u jednom, do sada je odbijala sve ponude, ali ovu iz Zadruge jednostavno nije mogla da odbije, jer je to ponuda koja se dešava jednom u životu. Njena lista zahtijeva je veoma velika, ali čini se da je produkcija Zadruge pristala na većinu njih

Osim već navedenih zahtijeva, Romana je tražila da ne ostaje u Zadruzi svih devet mjeseci, već najviše pet. Sve ove informacije je podijelio sa medijima izvor blizak produkciji, koji je otkrio da je Romana tražila i dobila ličnog frizera toko rijalitija, kao i da ona neće biti novčano kažnjavana zbog spavanja i drugih grešaka. Njen ulazak se očekuje oko Nove godine.

 

 

 

 

Preporučujemo