Novo Showbizz

Majka Željka Joksimovića je prava ljepotica: Nikad je nismo vidjeli: Sad je objavljena njena slika!

Majka pjevača koji važi za jednog od najboljih u našoj regiji, se ne pojavljuje tako često u javnosti.

Međutim, u ovo ludo vrijeme interneta i društvenih mreža i ona ima nekoliko naloga na različitim društvenim mrežama. Po svemu sudeći najviše koristi društveno mrežu Instagram, pa tu objavljuje fotografije na kojima joj svi komentarišu da je prava dama.

Željkova mama Vesna je u više navrata ispričala da je jako ponosna na svog sina, ali da joj jednu želju ipak nije ispunio. Ona je jako sretna što je Željko uspješan pjevač, ali njena želja je bila da se on bavi drugim zanimanjem u sferi muzike.

– Uvijek sam imala želju da bude dirigent. To je bila moja želja. I on to zaista umije, to tinja u njemu. On je pun iznenađenja i živi u tome da sam sebe iznenadi. Ali nikad se ne zna šta će da bude u budućnosti – iskrena je bila Vesna.

Osim toga dodala je kako bi voljela da je njen mlađi sin još jednom obraduje unukom te da je od Željka sada dovoljno.

Željko Joksimović rođen je 20. aprila 1972. godine u Beogradu.

Sa samo pet godina počela je njegova profesionalna muzička karijera, a iz godine u godinu imala je isključivo tendenciju uspona. Već sredinom devedesetih godina tačnije, 1993, 1996 i 1997. godine, niže uspjehe na festivalu Beogradsko proljeće kao kompozitor. 2000. godine njegova kompozicija “Zvone tambure” osvojila je i nagradu na festivalu Zlatna Tamburica u Novom Sadu. Nekoliko puta je učestvovao na stvaranju pjesme za Eurosong, a sa pjesmom Lane moje 2004. godine osvojio je drugo mjesto kao predstavnik Srbije i Crne Gore.

Oglasi – Advertisement