Majka ubila petero dece, najstarijeg sina(11) ostavila živog! Preživeli dečak poslao poruku drugu, napisao samo JEDNU REČENICU! (VIDEO)

0

U nastavku današnjeg članka možda najstrašnija vijest koja nam dolazi iz Njemačke. Tamo je naime majka koja ima 27 godina ubila svoje petero djece, potrovala ih je tabletama a najstariji sin od 11 godina je ostao živ, pokušala se ubiti bacanjem pod voz, ali joj nije uspjelo za rukom. 

Sve se desilo u okolini Dizeldorfa, kada je potrvoala tri kćerkice starosti 1,1,5 i 3 godine i 2 dječaka starosti od 6 i 8 godina, najstarijeg je uzela za ruku i krenula sa njime do bake, da bi se u međuvremenu od šoka pokušala baciti pod voz, ali je preživjela. U međuvremenu je njena majka krenula do nje, i kada je ušla u kuću, zatekao ju je stravičan prizor. 

Pozvala je hitnu pomoć i policiju, ali proces reanimacije nije uspio, za djecu je bilo prekasno. Ona je odmah privedena u policijsku stanicu, ali kako navode u službenom saopštenju ona nije u stanju od šoka da daje izjave, tak oda još uvijek ne znaju razloge ovako stravičnog zločina. 

Preporučujemo