Majka Marije Šerifović otkrila porodičnu tajnu koja ledi krv u žilama, isplivala istina o njenom bratu – Balkan Life Today

Majka Marije Šerifović otkrila porodičnu tajnu koja ledi krv u žilama, isplivala istina o njenom bratu

  • Balkan
  • October 21, 2019
  • Comments Off on Majka Marije Šerifović otkrila porodičnu tajnu koja ledi krv u žilama, isplivala istina o njenom bratu

Majka mega popularne pjevačice čiji je talent neubjedljivo nenadmašiv, Marije Šerifović, rekla je u jednom intervjuu nešto što je mnogima krv u žilama zaledilo!

Majka pjevačice koja je trenutno u sastavu žirija Zvezde Granda, odlučila je po prvi put da progovori o stravičnom životu koji je vodila dok je bila udata za Marijinog oca, Rajku.

Verica Šerifović je tako otvorila dušu po prvi put, te progovorila o svemu tokom perioda kada je saznala da njen suprug Rajko ima sina iz vanbračne zajednice, te da je ostala u braku sa njim i trpjela psihičko i fizičko zl ostavljanje samo zbog Marije, zato što je bilo strah da će suprug da joj uzme kćerku, čega se najviše plašila.

-Rajko i ja stupili smo u brak 1981. godine. Moja ga porodica nije željela prihvatiti. Tata se još nekako s tim i pomirio, ali majka nije mogla da mi oprosti i jako sam patila zbog toga. Moji roditelji nisu došli ni na svadbu, teško mi je bilo, ali znala sam da neće doći – ispričala je ona za Dnevni avaz.

Mariju je rodila nakon tri godine. Kako je Verica otkrila, prije nje je imala dva spontana pobačaja, ali za ovo niko nije znao, pa čak ni njena kćerka.

Loading..