Novo Showbizz

Maja Berović objavila divne vijesti: Fanovi oduševljeni: A tek da joj vidite stomak: Komentari pljušte!

Poznata pjevačica Maja Berović je objavom na sbom instagram profilu obradovala mnoge svoje fanove a isto tako i privlačnim izgledom koji je mnoge obradovao a pogotovo muške pratioce. 

Ona je rekla svojim fanovima da će uskoro izbaciti novi studijski album.

” Jedva čeka da poslušate moj novi album on je stvarno magičan.- napisala je ona u opisu slike.

Maja Berović je rođena 8. jula 1987. godine, poznata po umjetničkom imenu Maya, i ona je poznata pop-folk pjevačica.

Maya Berović rođena je 8. jula 1987. u mjestu Malešići kod Ilijaša koji se nalazi 20 km sjeverno od Sarajeva. Trenutno živi i radi u Beogradu. Svoj prvi album je snimila 2007. godine u Grand produkciji pod nazivom Život uživo. Pjesme koje su se nalazile u albumu su napisali Marina Tucaković i Aleksandar Milić. Poslije prvg albuma, Maya se rastala s Grand produkcijom i Sašom Popovićem, nakon čega je prešla u IN Music, a nakon toga u City Records.

Svoj drugi album Crno zlato je objavila 2008. godine. Naredne godine objavljuje singl “Koliko te ludo volim ja”, nakon kojeg počinje sa nastupa po noćnim klubovima i diskotekama. Snimila je svoj album pod nazivom Maya 2011  u izdavačkoj kući BN Music 2011. godine. Sa uvrštenim pjesmama “Mama, mama, Djevojka sa juga” i “Jedan pravi” izdaje album Djevojka sa juga, u oktobru 2012. godine. Nakon dvije godine je uslijedio i peti studijski album Opasne vode na kojem se nalazi pjesma “Dečko za provod”. Na ovom albumu je bila i pjesma Alkohol sa kojom je ona nastupala na svom prvom Pinkovom festivalu.

 

Oglasi – Advertisement