Macu svi znate, a ovo je njegova 20 godina mlađa supruga – istetovirana je sva, objavljuje samo provokativne slike

0

Svima nama je poznato ime Draga Marinković Maca, i trenutno je počela i njegova promocija njegove nove predstave koje je dobila naziv “Kakva ti je žena takav ti je život”. 

Ova predstava će se sudeći prema njegovim objavama rasprodati u rekordnom vremenu širom cijelog Balkana. Macu mnogi poznaju po tome da je jako dobar glumac i komičar. Pored toga on je i jako dobar voditelj koji je imao nekoliko svojih emisija koje su bile jako popularne. Prije četiri godine, tačnije 2016. godine on je zajedno sa svojom partnericom Jovanom stao na ludi kamen.

Većina zna da je on od nje stariji dvadeset godina, mnogi mediji su o tome pisali. Jovana je po zanimanju frizerka. Ukoliko Macu pratite na nekoj društvenoj mreći mogli ste do sada vidjeti kako ustvari izgleda njegova ljepša polovica. Njih dvoje trenutno nemaju djece tačnije još uvijek ih nisu dobili. On iz predhodnog braka ima dva sina, jedan je Lav a drugi Fjodor. Kada vidite sliku njegove žene možete reći da je jedna zaista lijepa osoba, ukoliko niste imali prilike da je vidite na nekoj slici imate priliku sada, njena slika se nalazi ispod ovog teksta.

Dragan Marinković “Maca” je bosanskohercegovački glumac, voditelj i TV ličnost. Učestvovao je u Velikom bratu VIP 2007. godine. Trenutno živi u Novom Sadu zajedno sa svojom porodicom. Završio je Akademiju glumačkih umjetnosti u Sarajevu. On je još kao dijete bio jako vrijedan i radio je nekoliko poslova. Bio je uvijek komunikativna i harizmatična osoba pa ga je i sa vremenom upoznalo mnogo ljudi.

 

Preporučujemo