Novo Showbizz

Ma kakva Zadruga: Željko Mitrović pokrenuo novi biznis: Cijela Srbija u šoku, objavio sliku da svi vide njegov izum!

Željko Mitrović je svom instagram profilu najavio da u Srbiju stižu leteći automobili. 

Prije nekoliko dana je vlasnik Pink televizije zaintrigirao javnost sa svojom metodom liječenja korona virusa. On je pred kamerama pokazao kako svoju krv ozonira. To je izazvalo razne reakcije javnosti, koje su bile i pozitivne i negativne. Sada je ponovo uspio da iznenadi sve sa svojim novim izumom a u pitanju nije liječenje nikakvog virusa već su u pitanju leteći automobili.

On je na svom instagramu objavio da će prvog augusta on postati prvi čovjek koji će da poleti da letećim automobilom u koji može da stane samo jedna osoba. Ali na tome on nije stao pa je odlučio da će krenuti sa masovnom proizvodnjom koja bi svjetlo dana trebala da vidi u septembru.On nije tačno rekao kako bi se moglo koristiti ovo prevozno sredstvo. Sada se mnogi pitaju da li će biti potrebno imati određene dozvole za korištenje ovog vozila i regulacije vazdušnog saobraćaja, parkiranja i za koju cijenu će se on prodavati.

Željko Mitrović je srpski muzičar, osnivač i vlasnik Pink televizije i diskografske kuće City records, on je rođen 31. maja 1967. godine u Beogradu. Smatra se jednim od najmoćnijih ljudi u srpskom šou biznisu. Njegova majka je Milka a otac mu je Dragan i on je preminuo 2000. godine. U svom rodnom gradu je išao u osnovnu školu i u gimnaziju. Studirao je Pravni fakultet ali ga na kraju nije završio jer je htio da upiše akademiju Berkli.

Video možete pogledati na linku OVDJE.

Oglasi – Advertisement