Lukašenko provalio igru: Vladari iz sjenke koriste koronu za novi poredak!- Sve ovo čine ovi ljudi!

0
610

Grupa milijardera koja želi da izvrši novu raspodjelu geo-političko-ekonomske moći u svijetu kako bi bili u stanju da nastave da kontrolišu protoke novca, te na taj način smjenjuju i postavljaju nove vlade, izazivaju ratove, krize, recesije, a sve to žele postići zloupotrebom korona virusa.

Po teoretičarima postoje osnovane sumnje da je među jednim od vladara iz sjenke i vlasnik Microsofta Bil Gejts, i da se upravo iz tih razloga pojavio i korona virus. Plan ove grupacije je da se u određeno vrijeme pojave kao spasioci planete i da na taj način još više povećaju svoju moć, ali im je sve planove, po nekim teorijama, poremetio predsjednik Amerike Donald Trump.

Upravo iz tog razloga Amerika i Trump sada i jesu na najvećem udaru virusa, čemu uporno pokušavaju da se odupru, a na sve ovo je upozorio i predsjednik Bjelorusije Aleksandar Lukašenko koji isto tvrdi da veliki svjetski igrači žele da na negativan način iskoriste situaciju sa sa virusom, da bi došli u poziciju da mijenjaju svjetski poredak, te je za medije rekao slijedeće:

“Zar nemate utisak da svjetske sile sada žele da preoblikuju svjetski poredak uz pomoć tako zvane psihoze korona virusa, koja uključuje i širenje infodemije.” Uz to je i podsjetio na prijedlog UN-a da se odštampa novac u visini od deset posto svjetskog BDP-a koji bi bio iskorišten protiv ekonomskih posljedica koje napravi ova epidemija.

Na sve ovo je Lukašenko rekao: “To je bukvalno prazan novac. Američki dolar će nastaviti da gubi svoju vrijednost kao takav…”

Ostatak ove teorije možete da pronađete OVDJE.