London: Šaljivdžije: Igrali poker, ali ne u novac već u nešto traženije

0
105

U glavnom gradu Engleske, Londonu se nalazi jedan privatni klub, i njegovi članovi su odlučili da igru pokera podignu na jedna veći nivo.

Svi znaju a se poker igra u velike količine novca, ali oni su novac zamjenili sa toaletnim papirom- kako piš New York Post. Ovo je nešto jako zanimljivo jer je mnogima poznato da je toaletni papir jedna od najtraženijih stvari ternutno, i da na internetu postoji veliki broj klipova koji pokazuju ljude koji kupuje ogromne količine tolatnog papira, pa čak se i u par navrata oko njega potuku ili se počnu svađati.

Ali ono što je bitno da se naglasi jeste to da nije dobra ideja i da je zabranjeno da se organizuju ikakva druženja u vremenu kada se skoro pa cijeli svijet bori sa jednim jakom opakim virusom poznatijim kao korona virus. Ovaj virus je trenutno uzeo osamnaest hiljada i devetsto života a više o četiri stotine hiljada ljudi je zaraženo. Grupna okupljanja ternutno su jedan od najvećih problema zbog kojih se ovaj virus može da širi. Bitno je da se svi pridržavaju pravila koja daju stručnajci.

Video možete pogledati na linku OVDJE.

Jedino na taj način se može izbjeći još veće širenje ovog virusa. Potrebno je ne dirati rukama lice odnosno oči, usta i nos i dnevno što više puta prati ruke sapunom i to oko šezdeset sekundi. U našoj regiji se nažalost broj zaraženih stalno povećava, ali se nadamo da će u što kraćem roku da se izađe na kraj ovom virusu i da svi možemo da se vratimo našim svakodnevnim životima.

Loading..