Novo

Liče kao jaje jajetu, evo ko je brat Ane Brnabić: Objavljena njegova slika, kad ga vidite nećete vjerovati SVOJIM OČIMA!

Tokom obilaska manastira na jugu Srbije, ekipa portala Alo.rs slučajno je na istom mjestu zatekla premijerku Srbije Anu Brnabić gdje je u pratnji ujaka i majke posjetila crkvu Svete Petke koja se nalazi u Babušnici.

U crkvi ih je dočekao sveštenik Smiljić iz upravo tog mjesta koji im je govorio o samom historijatu ovog objekta koji su posjetili i onome što on predstavlja za cijelu opštinu.

Premijerka Srbije je rođena 1975. godine u Beogradu. Njen deda s očeve strane koji se zove Anton Brnabić je bio vojno lice. Rođen je u Staroj Baškoj na ostrvu Krk u Hrvatskoj. Borio se na strani partizana u Drugom svjetskom ratu, poslije čega je dobio čin potpukovnika. Po nacionalnosti je bio Hrvat, a njena baka s očeve strane Milica Brnabić je rođena u Gorobilju, nedaleko od Požege. Baka i deda s majčine strane su iz Babušnice, odnosno opštine na jugoistoku Srbije.

Anin otac Zoran je rođen 1950. godine u Užicu, u Srbiji. Završio je Elektrotehnički fakultet u Srbiji u Beogradu. Nakon studija oženio je Ružicu i ostao da živi u glavnom gradu Srbije. Ružica Brnabić je po struci inženjer građevinarstva i trenutno živi u beogradskom naselju Palilula. Zoran je preminuo jako mlad. Ana ima starijeg brata Igora koji je trenutno direktor kompanije „Asseco SEE“.

A za one koji ne znaju evo kako izgleda brat premijerke Srbije:

Mnogi kažu da njih dvoje mnogo liče, a i vi se sami možete uvjeriti da njih dvoje zaista liče.

Oglasi – Advertisement