Novo Showbizz

Lepa Brena plakala u programu uživo: Jovana Joksimović ju smirivala: Kad je ovo vidjela, nije mogla da se suzdrži: Kakva tuga!

Jedna od najpopularnijih pjevačica u regionu Lepa Brena, zaista jako teško podnosi sve ovo što se dešava u svijetu i regiji.

Nedavno se ova popularna folk pjevačica uključila u emisiju JUTRO i tako razgovarala sa voditeljicom Jovanom Joksimović o trenutnoj situaciji koja je zadesila skoro cijeli svijet.

Iz tog razloga je na društvenoj mreži Instagram održala čak tri mini koncerta sa svojim saradnicima, jer kako kaže, njena muzika pomaže da težak period u izolaciji izdrži publika koja je mnogobrojna.

Brena je između ostalog, kazala kako njen bend ima porodice. Nastoji da radi kako bi oni mogli da se održe. Nema potrebu da radi puno koncerata, prvi put u karijeri se desilo da mjesec dana nema ni jedan nastup ili koncert. Ovim gestom želi mali doprinos dati publici da pokaže da može da se pjeva bez obzira na cijelu ovu situaciju.

Njena finansijska situacija nije dramatično ugrožena, zbog toga što je Lepa Brena ulagala sa svojim suprugom Bobom u neke druge poslove.

“Specifična je moja situacija, ne pjevam jer rješavama finansijske probleme, ali nismo ugroženi. Na koljena nas je bacio ovaj korona virus. Cijela planeta se zabrinula za opstanak, velika zdrastvena pošast, virus ne bira ni naciju ni uzrast”, rekla je pjevačica, koja ne ide iz stana ni po namirnice, ona se pridržava svih mjera zaštite koje su donesene.

U jednom trenutku je zaplakala, zaista joj je bilo teško nakon što su joj pustili video iz Italije gdje se njena pjesma pjeva sa jednog balkona.

Oglasi – Advertisement