Kumi je stavila u kovertu 20 eura: Kada je uzela mikrofon i otvorila je pred svima nastao je šok i nevjerica, pamtiće ovo do smrti!

0
23

Bila sam kuma svojoj najboljoj prijateljici koja se udala u Vranju. Svadba je bila prošlog vikenda. Moj muž i ja smo odnije kovertu u kojoj je bilo samo 20 eura.

Bila sam svejsna da je to mala suma novca, ali mi stvarno nismo mogli više.

Muž ima samo 250 eura platu, a ja ne radim nigdje, jedva preživljavamo.
Ono što je bilo najgore je da je ona odlučila, kada prikupi sve koverte sa novcem, da pročita koliko je ko dao. Čitala je cifre od 100, 200 pa čak i po 500 eura.
Ovo mi je bilo prvi put da ovo vidim.

Mene kao kumu je ostavila zadnju. Kada je došla do naše koverte mene i muža je već progutao sram i odavno smo se crvenili.
A moja prijateljica kada je otvorila našu kovertu na mikrofon kaže sumu od 500 eura.


Bila sam šokirana, pogledala sam zbunjeno u muža a on je izgledao još više šokiran od mene.
Nakon par minuta, dolazi do nas moja prijateljica, mlada, daje nam našu kovertu i kaže da zna da smo u lošoj situaciji i da joj je naše prijateljstvo vrijednije od sveg novca ovog svijeta. Ono što je dodala bilo je da je htjela pročitati sume i koverti, samo zbog zlih i ljubomornih ljudi koji su je u tom trenutku okruživali.

Voljela bih da smijem napisati njeno ime, ali tada bih je razotkrila, tako da najbolja prijateljica ti ćeš znat o čemu se radi i pronaći ćeš se…Hvala ti i znaj da sam preponosna što baš tebe imam za prijatelja.

Loading..