Kum sa vjenčanja mi je bio ljubavnik, a onda sve promijenilo: Znam da je oduvijek sumnjao da je njegovo ali mu to nikada nisam smjela reći

0

Svog muža sam varala sa njegovim kumom. Ta afera je trajala tri godine, i na kraju sam ostala trudna sa njim. Imam 44 godine i jako sam preplašena.

Kumu nisam ništa rekla što se tče trudnoće, a jedinu stvar koju sam mu rekla jeste da se više ne viđamo. Odluka nije bila lahka ali smo nakon nekog vremena uspjeli da prekinemo naše prljave igre. Porođa sam imala prije tri godine, sve je prošlo dobro i niko nije posumnjao da dijete nije od moga muža. Ali prvog dana kada sam ga vidila, možda jer sam to ja jedina znala, ono je ličilo mnogo na kuma.

Imao je iste oči, usta crte lica bio je pljunuti on, ali pored svega sve je bilo uredu. Ali sve je pošlo po zlu prošli mjesec kada se moj sin razbolio i bila mu je potrebna krv. Pošto mu moja krv nije odgovarala oni su zatražili da je da otac. Ostala sam bez opcije, nego da priznam sve kumu i da kažem zbog čega sam prekinula sa njim.

Kada je saznao da je sin njegov zaplakao je od sreće. Rekao je da je od rođenja sumnjao na to ali se nikada nije usudio da pita. Sve je prošlo, dao je krvi i sve je došlo na normalu. Da stvari budu još komplikovnaije ovo sve nas je zbližilo pa nakon četiri godine ne pričanja ponovo smo započeli našu tajnu vezu. Sada je sve super, ali nekada se osjećam loše kada ja i kum bude u hotelu i radimo neke stvari, a moj muž sjedi u kući i čuva našeg sina.

Preporučujemo