Kućni test od samo 10 sekundi: Uradite ovo svako jutro i otkrijte imate li korona virus?

0

Mi ćemo u ovom članku, za sve one koji žive u panici i strahu, pokazati jedan vrhunski trik i test koji će vam definitivno mnogo pomoći da napokon razriješite svoje velike dileme u životu i to u vezi korona virusa.

Da prestanete živjeti u strahu da li imate običnu prehladu ili korona virus, trebate samo pratiti nastavak ovog teksta. Sve što je potrebno učiniti je da jako duboko udahnete i onda bar 10 sekundi da zadržite dah u sebi. Ukoliko se za to vrijeme niti jednom niste zakašljali ili kihnuli onda ste vi sigurni.

Nemate fibrozu u svojim plućima, što je glavna stvar i osnovni simptom korona virusa. Ono što je najbitnije naglasiti jeste da vam usta ne smiju biti suha cijeli dan, odnosno više od 15 minuta, tako da vodite računa da redovno hidrirate svoje tijelo. Jer i ako virus prođe kroz ovlažena usta bit će momentalno spaljen u vašem želucu, a za to će se pobrinuti kiseline koje dole imate.

Isto tako je jako bitno da u što većim količinama pijete čaj, bez obzira na vanjsku temperaturu. Korona virus ne može preživjeti nagli temperaturni bum. Međutim, čovjeka zna prevariti to da on prvih nekoliko dana nije uopšte ni svjestan da je zaražen korona virusom. Zbog toga budite na oprezu.

Osoba kada krene kašljati i kihati, osjeti da ima visoku temperaturu, može i sama zaključiti da je već uveliko u dubokom stadijumu korona virusa, zbog toga ovaj test napravite što prije je moguće. Jer, u ovim momentima virus prolazi kroz vaša pluća, dušnik i onda će krenuti ono najgore.

Preporučujemo