Novo Showbizz

KRENULO! Bogdana rađa na carski? Voze je u privatnu kliniku: Jutros objavljene najnovije informacije: EVO ŠTA SE DEŠAVA

Svima su upoznati sa time da je Bogdana, supruga Veljka Ražnatovića koji je sin poznate folk pjevačice Cece Ražnatović, trudna i da je pred porod.

Ovo je bio i jedan od glavnih razloga zašto su ona i Veljko stali na ludi kamen. Sada nakon što su ove sedmice proslavili Anastasijin rođendan porodica Ražnatović će vjerovatno slijedeće sedmice imati još jedan razlog za slavlje.

Slijedeće sedmice, Bogdana Ražnatović bi trebala da se porodi i na svijet donese dječaka. Ona je navodno odlučila da se porodi u privatnoj klinici i to carskim rezom.

“Otkako je Bogdana ušla u deveti mjesec svi sa nestrpljenjem očekuju dan kada će da rodi sina. Ona je donijela odluku da se porodi carskim rezom i to u jednoj od privatih klinika” kaže izvor koji je blizak porodici Ražnatović te dodaje:

“U dogovoru sa njenim doktorom koji joj je vodio trudnoću Bogdana Ražnatović je izabrala način na koji želi da rodi svog sina. Svi se jako raduju, a pripreme za dolazak mališana su uveliko u toku. Kada se Bogdana bude porodila, porodice će organizovati i veliko slavlje, ali zbog trenutne situacije još uvijek ne znaju da li će pozvati sve prijatelje ili samo najbliže.”

Novopečena baka Ceca je čini se najviše uzbuđena od svih njih. Kako kaže to joj je prvo unuče i mora biti maksimalno razmaženo. Kada se tek saznalo da je trudna, Ceca joj je poručila kolijevku koja je napravljena kao unikatna i koja je pozlaćena.