Novo

Kraljica Elizabeta zadala težak udarac Harryju i Meghan: Evo o čemu se radi!

U zadnje vrijeme kraljevska porodica je izuzetno aktuelna i to pogotovo nakon što su Meghan i Harry odlučili napustiti dvor u cilju da  svoj život žive kao i svi građani Velike Britanije.

U početku su svi smatrali da se samo radi o špekulacijama, međutim, njih dvoje su stvarno napustili sve, iznajmili su kuću i počeli sve ispočetka, bez ikakvih pravila i pritisaka od strane Kraljice ili bilo koga drugog.

Nakon što su se povukli sa dvora i odlučili biti finansijski samostalni, Harry i Meghan, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa moraju odbaciti titulu “kraljevski”.

Poslije složenih i dugotrajnih razgovora vjeruje se da se kraljica Elizabeta II i visoki britanski dužnosnici složili kako je neprimjeno da par i dalje koristi riječ “kraljevski” u svom brendiranju i da se ne smiju više predstavljati kao dio kraljevske porodice.

Dakle, Harry i Meghan su potrošili čaj desetke hiljada funti na novu internetsku stranicu “Sussex Royal” kako bi svoj popularan istoimeni Instagram profil u potpunosti upotpunili. U isto vrijeme su napravili prve poteze u pokretanju humanitarne organizacije “Sussex Royal – Fondacija vojvode i vojvotkinje od Sussexa”. Međutim, taj brend će oni sada morati preimenovati.

Ovaj par je spomenuti logo želio registrovati kao svjetski logo za brojne aktivnosti, kao što su modni brendovi, društvene usluge i knjige.

Meghan i Harry su navodno i prihvatili da neće moći koristiti kraljevske titule kao što su se nadali, ali u skladu sa svojim novim poslovima.

Ovakav razvoj događaja nisu očekivali i ovo je za njih veliki udarac jer moraju početi sve ispočetka i sve zamišeljno registrovati ponovo.

Oglasi – Advertisement