Novo

Kost i koža: Ima li šta da jede, pitali su se nekad: A kad se pojavila nisu mogli skinuti pogled sa nje: Angelina Jolie zasjenila i duplo mlađe od sebe: Od prizora zastaje dah!

Glumica Angelina Jolie u drugom dijelu filma Grdan igra u ulozi zlog lika Grdana- Gospodarica zla. 

Ovaj Disneyeva bajka je oduševila gledaoce širom svijeta. Film je izašao ove godine i odmah je postao veoma popularan. Svi gledaoci su bili oduševljeni sa njim, dobio je velike ovacije publike koja je gledala film, a pored toga i ljudi koji su uopšteno fanovi Angeline Jolie. Premijera filma se desila u četvrtak i na njoj se Angelina pojavila u jednoj prekrasnoj srebrnoj haljini u kojoj je izgledala zaista čarobno.

U Japanu u kojem se održala ceremonija je ona na crveni tepih došla u pratnji svoje kćerke Zahare koaj ima četrnaest godina i sina MEdoksa koji ima osamnaest godina. Marka haljine koju je na sebi nosila je bila Ralph & Russo. Karakter kojeg je glumila u filmu je bila totalna suprotnost osobe koja je zapravo ona. U to su se uvjerili mnogi kada su vidjeli slike nje kako pozira ispred zelene pozadine. Mnogi su bili mišljenja da je ona previše mršava međutim sada je izgledala zaista perfektno i bolje neko ikada.

Figuru je istakla sa svojom haljinom, itako je mišljenja drugih sigurno promjenila na bolje. Gornji dio haljine joj je bio otvoren i pokazivao je njena ramena i ruke. Na nogama je imala srebrene cipele koje su istakle njene duge noge. Pored toga je imala i nekoliko dijelova nakita a šminku skoro da nije ni imala. Izlazak na crveni tepih možete da pogledate na videu ispod.

https://www.youtube.com/watch?v=Gm-a_x2GaoU&feature=emb_title

Oglasi – Advertisement