Korona je smiješna za užas koji nam tek dolazi: Podaci tek objavljeni: Ostaje nam samo još 9 godina normalnog života! (Video)

0

Još uvijek se nije zavšio problem oko koroan virusa, i najavljen je već drugi val koji navodno treba da se dogodi u jesen. 

Prema stručnjacima taj val bi trebao biti blaži od prvog ali opet treba da budemo svi jako oprezni. Dok mnogi smišljaju kako da se spase tačnije da se riješe ovog problema, postoje američki stručnjaci koji najavljuju još goru katastrofu koja će nas zadesiti. Smatraju da će ona doći u narednim godinama. Da li ste upoznati sa naučnicima koji su predvidjeli šta će se dogoditi 2029. godine? Oni smatraju daće se cijeli arktički led otopiti, a mnogi nisu ni svjesni šta se tada može desiti.

Ovo su objavile satelitske slike i glavni krivac za ovaj nemili događaj je globalno zatopljenje. Nocionar i klimatski aktivist Ken XI je rekao kako če globus biti nemoguć za život jednog normlanog čovjeka. Mjesto koje će se najbrže i najviše zagrijati će biti Arktik. I tako je on postao njaopasnije mejsto za jednog čovjeka u sljedećoj deceniji. Kada se desi da nestane led, svu toplinu iz atmosfere će povući Arktik, i tako će cijelo čovječanstvo biti u velikom problemu. Gubitak leda na Arktiku može samo da poveća već velike i snažne povratne informacije o ledenom moru.

Možete sada i da pogledate video pa da sami zaključite da li ćemo svi da nestanemo za devet godina. Možda su ovo samo nagađana ili su zaista istinite priče, ali nama ostaje samo da se nadamo da će sve biti u redu jer trenutno se svi sada fokusiramo na problem korone za koji se nadamo da će se uskoro riješiti.

https://www.youtube.com/watch?v=uIRMxDJZFK0&feature=emb_title

Preporučujemo