Showbizz

Koliko li je tek trošio na nju dok su bili u braku: Mustafa za rođendan poklonio Emini poklon za kojeg je dao bruku para: Pjevačica sat vremena nije mogla da dođe sebi (Foto)

Za pjevačicu Eminu Jahović je proteklih par godina bilo jako burno i turbulentno.

Ona je nakon mnogo godina braka sa Mustafom Sandalom, završila tu priču. S njim ima dva sina, da bi nakon razvoda, Emina neko vrijeme bila u depresiji, tako da se ljudi njoj bliski u jednom periodu jako bili zabrinuti za nju i njeno zdravlje.

Ipak, Emina je izašla iz te krize, pa čak i krenula u novu ljubavnu avanturu sa turskim milijarderom Sadetinom Sarinom, ali kako možemo vidjeti, ta veza je sad stvar prošlosti, jer nisu uspjeli u tome.

Nedavno je Emina proslavila i svoj rođendan, a tim povodom njen bivši suprug, s kojim je ostala u jako dobrim odnosima, poklonio sat jednog poznatof brenda koji vrijedi vrtoglavih 45 hiljada eura. Neki izvoti kažu da u prvi mah on nije htio prizanti Emini koliko je izdvojio na njen poklon, ali na njeno insistiranje na kraju joj je priznao.

Pjevačica, povodom svog rođandana nije htjela da pravi veliku proslavu, a veliko iznenađenje za nju su napravili njeni sinovi koji su joj poklonili jednu pjesmu i cvijeće a onda je došao na red i Mustifan poklon, ali Emina nije mogla ni slutiti koliko je dobila skup poklon, a o tome je malo više rekao i izvor blizak pjevačici:

“Emina nije htjela da pravi veliko slavlje za rođendan, već je organizirala večeru za porodicu i prijatelje. Sinovi Jaman i Javuz su je iznenadili tortom i cvijećem, a Mustafa je odriješio kesu. Emina se zaprepastila kad je vidjela da joj je kupio ‘roleks’. Pala mu je u zagrljaj i ljubila ga pred svima nama. Ispitivala ga koliko je platio taj poklon, a on je tek na kraju večeri posustao i priznao da je iskeširao čak 45.000 evra.”

 

Oglasi – Advertisement