Novo

Kokica mu se zaglavila između zubi a onda je krenula drama: Cijelo tijelo mu je počelo otkazivati: Ovo svako od nas treba da zna!

Čovjek sa imenom Adam Martin je umro na način koji se ne čuje često, naime umro je zbog torvanja krvi koje je prouzrokovano kokicom koja mu se zaglavila među zubima.

On je zbog kokica završio u bolnici i na kraju je morao da ide na operaciju otvorenog srca. On je prvo otišao na pregled kod svog stomatologa jer su mu desni bile upaljene, da bi nakon nekog vremena mu bila dijaknosticirana endokarditis, to je infekcija koja nastaje kada bakterije uđe u krvotok. On nije imao sreće pa je kod prvog liječnika kod kojeg je bio dobio savjet da ide kući jer mu je uspostavio pogrešnu dijagnozu.

On je novinarima kasnije rekao sljedeće: Cijelo vrijeme sam znao da nešto nije uredu i da je to ozbiljno. Spavao sam skoro čitav dan i uvijek sam bio umoran i osjećao sam se loše. Imao samo također bolove i u nogama. Brzo nakon toga sam odveden u bolnicu. Nakon određenih pretraga on se našao na operacijskom stolu, a operacija je trajala mnogo dugo, ali na njegovu sreću je prošla u najboljem redu i on se sada polahko oporavljao, ali je obećao i zakleo se da kokice više nikada u životu neće jesti.

Rekao je da nema drugog načina za bakteriju da uđe u njegov krvotok nego zbog te kokice. Unio ju je tako što je pritiskao komad kokice kako i tako napravio rane na desni. Za vađenje kokice iz usta je koristio mnogo toga.

Oglasi – Advertisement