Kobijeva supruga bijesna, sinoć se oglasila: Pronašla je video i odmah ga objavila: “Ljuta sam”

0
493

Supruga poznatog košarkaša Kobija Brajanta koji je nedavno preminuo u helikopterskoj nesreći je na svom Instagram profilu pokazala tugu koju osjeća za svojim njim i za svojom kćerkom.

Na snimku se nalazi Kobi i mala Điđi koji su u stravičnoj nesreći poginuli zajedno sa još sedam osoba, A Vanesa je napisala nešto što je rasplakalo mnoge:


“Nerado prepuštam svoja osjećanja riječima. Moj mozak ne prihvata moj suprug i kćerka više nisu tu. Ne mogu u isto vrijeme da shvatim da ih nema oboje. Dok pokušavam da shvatim da nema Kobija, moje tijelo odbija da prihvati da mi se moja draga Điđi nikada više neće vratiti. Sve ovo je pogrešno.

Zašto ja da se budim svakog sljedećeg jutra, a da moja devojčica nema tu mogućnost? Ljuta sam! Pred njom je bio cijeli život. Onda shvatam da moram biti jaka za moje tri kćerke koje su mi sve na svijetu. Ljuta sam što nisam sa Kobijem i Điđi, ali i zahvalna što sam ovdje sa Kapri, Natalijom i Bjankom. Znam da je to sve normalno. To je dio procesa tugovanja. Samo sam htjela da podijelim to kako se neko osjeća kada se doživi ovakav gubitak.

Bože, toliko bih voljela da su sada tu i ova noćna mora bi bila gotova. Molim se za sve žrtve ove strašne tragedije koja se desila. Molim vas, i vi se nastavite moliti za njih”, napisala je Vannesa na svom Instagramu profilu.
Svi razumiju bol ove žene i susjećaju se s njom, iako se ona nalazi u mnogo težoj poziciji i njegovi fanovi, prijatelji su skrhani ovim gubitkom, ali je činjenica da on nikada neće biti zaboravljen.

Video možete pogledati na linku OVDJE.

Loading..