Novo

KO KOGA TU? Muškarac koji je bio žena u blaženom stanju sa manekenkom koja je bila muškarac: ŠTA ĆE BITI SA DJETETA?

Moramo se složiti s time da je svijet prepun čudnih i bizarnih stvari i nekako svi imamo osjećaj kao da nikada nije bilo ovako, kao u posljednjih nekoliko godina.

Nekako se čini da se ljudi takmiče u bizarnosti i nekim postupcima a sve u cilju da stignu u medije i na taj način ostvare možda i neku materijalnu dobit. Ali, ova situacija koju vam donosimo u ovom članku se zaista čini nestvarnom, tako da ako vas zaboli glava od svega ovoga, vjerujte nam nije do vas a ni do nas.

Par koji je predstavljen u ovoj priči dolazi iz Kolumbije, a na fotografijama možete da vidite model Dannu Sultan koja je rođena kao muškarac te je i sama priznala da se uvijek osjećala i definisala kao žena, a sa njom je Estebana Landrua koja je s druge strane rođena kao žena, ali je u međuvremenu postala muškarac, sada je muškarac koji je u osmom mjesecu trudnoće. Sultan je ovu vijest podijelila sa svima na društvenim mrežama, na svojim profilima, kojeg inače prati preko 200 hiljada ljudi.

Ono što je najzanimljivije u ovoj cijeloj priči jeste da je beba zečeta potpuno prirodnim putem, jer su oboje zadržali svoje polne organe koje su dobili sa rođenjem. Ovu vijest su podijelili svi kolumbijski mediji, a i veliki broj svjetskih medija.

Tako su mediji objavili da je prije nekoliko dana ovaj par imao lažnu uzbunu jer je Esteban mislio da mu je pukao vodenjak i da je porođaj krenuo, međutim, kada su stigli u bolnicu utvrđeno je da nije vodenjak i da je Esteban samo nekontrolisano mokrio. Poznato je da Esteban nosi muško dijete, a roditelji su mu dali ime Ariel.

Oglasi – Advertisement