Ko bi im odolio: Spotrašice koje su poznate samo zbog fantastičnog izgleda: Broj 11 je nešto posebno!

0

Postoje tri vrste sportašica u svijetu sporta.

Prava vrsta su one koje su fantastično talentovane ali neatraktivne. U drugu vrstu spadaju one koje su jako talentovane a koje isovremeno i atraktivno izgledaju, dok je treća grupa priča za sebe. Ovdje su očigledno najljepše djevojke, kojima osnovni kvalitet predstavlja njihova ljepota i one su daleko od velikih uspjeha na sportskim borilištima.

Ali, one svojim izgledom često u popularnosti nadmaše obje grupe sportašica.

1. Blair O’Neal

Samo kada se spomene ime ove dame, svi koji su čuli za nju prvo će reći da se radi o jako zgodnoj plavokosoj djevojci. Vrlo malo ljudi zna da se ona ustvari profesionalno bavi golfom, a njenim muškim fanovima to uopšte nije ni bitno.

2. Lolo Jones

Ona je vjerovatno i najuspješnija sportašica na cijeloj ovoj listi, s tim da su njene atletske sposobnosti teško precijenjene. Nastupila je i na Zimskim olimpijskim igrama kao dio bob tima. Ipak, njen izgled je mnogo češća tema magazina ljepote nego njeni sportski uspjesi.

3. Anaa Kournikova

Ne postoji čovjek koji se ne sjeća teniserke Anne Kournikove, koja je bila velika nadolazeća zvijezda svjetskog tenisa. Ali ipak, ona nikada nije ostvarila neke velike uspjehe na najvećoj sceni, a zbog svoje ljepote je porazila mnoge poznate modele i našla se na glamuroznim naslovnicama.

4. Anna Sidrova

Ovo je Ruskinja koja je branila boje svoje zemlje na Olimpijskim igrama 2010 godine i 2014. godine u karlingu. Ona je svojim izgledom privukla toliku pažnju javnosti da je na kraju završila na naslovnicama brojnih magazina. To što ona nije uspjela doći do medalje ni u jednom od ta dva pokušaja ne predstavlja joj ni najmanji problem jer joj se i dalje dive.

Nastavak teksta možete pročitati na linku OVDJE.

Preporučujemo