Novo Savjeti Zdravlje

Kilogrami nestaju kao ludi: Sipajte samo 2 kašikice OVE SMJESE u kafu i desiće vam se čudo (RECEPT/SAVJET)

U današnjem članku pišemo o jednom od najvećih problema današnjice a to je pretilost.

Svima je u cilju da izgledaju što ljepše pred godišnji odmor tačnije odlazak na more. Ove godine je on i u pitanju, ali da se ništa ne bi prepustilo slučaju smatramo da je mjesec maj najbolji za skidanje kilaže i dovođenje svog tijela do perfekcije.

Mnogi svoje radne dane ne mogu da zamisle a da ujutro ne popiju kafu. Neko pije crnu, neko bijelu nako voli sa šlagom ili sa šećerom. Kakvu kafu vi volite da pijete? Sada se postavlja pitanje kakve veze ima jutarnja kafa sa skidanjem kilograma. Ali ustvari to pitanje ima dosta smisla. Sada ćete pročitati jedan jako koristan recept koji će da vam pomogne da spojite ugodno sa korisnim.

Ovaj način pijenja kafe treba da se koristi 5 dana u sedmici. Vikendom se može odmoriti i onda sve opet u krug. Nakon samo 2 mjeseca korištenja ovog recepta vidjet ćete rezultate koji će vas oduševiti. Za ovaj recept je potrebno pola šoljice meda, jedna kašika kakaa, jedna kašika cimeta i pola kašikice djevičanskog kokosovog ulja.

Ovaj recept se pravi jako jednostavno, sve što je potrebno jeste da pomiješate sve ove sastojke i da tu smjesu ostavite u tegli, treba da stoji na nekom tamnom mjestu 3 dana. Nakon 3 dana, svako jutro jednu kašiku ove smjese stavljajte u svoju jutarnju kafu. Za samo par dana ćete primjetiti sjajne rezultate ovog recepta koji se veoma lagano pravi.

Oglasi – Advertisement