Kemiš shrvan bolom otkrio sve o razvodu, varala me sa Draganom Stojkovićem Bosancem: “Bio nam je prijatelj, a onda sam ih zatekao…” – Balkan Life Today

Kemiš shrvan bolom otkrio sve o razvodu, varala me sa Draganom Stojkovićem Bosancem: “Bio nam je prijatelj, a onda sam ih zatekao…”

  • Balkan
  • October 19, 2019
  • Comments Off on Kemiš shrvan bolom otkrio sve o razvodu, varala me sa Draganom Stojkovićem Bosancem: “Bio nam je prijatelj, a onda sam ih zatekao…”

Miroljub Aranđelović Kemiš otkrio je da se odlučio razvesti od svoje prve žene Vesne Zmijanac zato jer ga je varala s Draganom Stojkovićem Bosancem!

Preko 30 godina je prošlo od razvoda poznate pjevačice i harmonikaša. Dosad je o njihovom kratkom braku objavljeno dosta pikanterija. Ali, stiče se dojam da na tu priču i dalje nije stavljena tačka i da javnost još uvijek interesuje šta se na relaciji Vesna – Kemiš – Zorica dešavalo osamdesetih godina.

Aranđelović je međutim objasnio u detalje još nakon razvoda 1987. godine zašto je ostavio Vesnu i naveo da je njegova nova žena morala da prolazi kroz stravične posljedice. U pitanju je Miroljubovo otvoreno pismo objavljeno u jednom nedjeljniku, a u kojem piše između ostalog:

-Tahir Turkalić, Dragan Stojković Bosana i ja dugo godina smo bili nerazdvojni saradnici na poslovnom planu i u privatnom životu. Radili smo zajedno na mnogim projektima, a motivisalo nas je kreiranje novog zvuka u narodnoj muzici. Mogu navesti kao primjer takve nesebične saradnje da sam čak pozvao Bosanca da svira i na ploči moje tadašnje žene Vesne.

Dragan nam je u to vrijeme bio kućni prijatelj i bio je zaista jedini u kojeg ne bih nikad posumnjao da mi se miješao u brak, a saznao sam naknadno da je već bio sa Vesnom u oktobru pretprošle godine, ali i nakon toga. Sporazumno sam se razveo od nje u novembru, nakon što sam saznao za njene brojne avantur, naveo je on i doda da su tek nakon razlaza počele muke za njega.

Loading..