Kćerku sam poslala u ovim farmericama u školu, a vratili su je kući sa sramnom porukom: Pogledajte godnji dio fotografije!

0

Jednog dana jednoj školi je došlo otvoreno pismo od strane njihove učenice Malse Mekinlej.

Naime ona je došla do jednog sukoba sa rukovodstvom škole u koju ide njena kćerka radi njenog stila oblačenja. Na kraju je svađa izbila i na Facebook-u . i ovaj profil je postao na kratko vrijeme popularan.
U pismu je pisalo sljedeće:

Drago rukovodstvo škole Palm Bič, moja kćerka je kao i svaki put u školu obukla pantole, ali ove su bile samo malo drugačije jer su imale rupu na koljenu. Za vrijeme kontrolnog iz historije, muška osoba koja radi u ovoj školi je došla do odjeljenja i on je vidio moju kćerku sa ovim pantolama.

On joj je rekao da ona treba da zna da sa njom u razred idu muškarci kojima su hormoni u razvoju, i da zbog toga treba da pazi šta oblači, Tada ju je on izbacio sa kontrolnog i iz škole na jedan dan. Ona je zbog toga propustila cijeli dan u školi i jedan jako važan kontorlni ispit. Otkud vama samo pravo da uradite tako nešto, ona je mogla da obuče druge pantole. Ali zašto bi ona brinula šta da obuče, nije ona kriva što dječacima hormoni bujaju.

Da li je ovo neka poruka da je ona kriva ukoliko se desi neki incident u vidu da se neko neprikladno ponaša prema njoj radi toga? Smatram da ona uopšte nije zaslužila da se izbaci iz škole i da propusti cijeli dan radi takve gluposti.

 

Preporučujemo