Showbizz

Kćerka Zdravka Čolića je prava razmažena tatina curica: Sve joj je pružio u životu: Kada čujete šta radi, muka će vam doći!

Za kćerku od Zdravka Čolića koja je nedavno napunila osamnaest godina se počinje sve više pričati, a pažnju medija je ostvarila tako što je saznato da ima svog privatnog vozača, i da redovno boravi i obilazi luksuzne hotele i restorane.

Naime ona je nedavno bila pozvana na zabavu na koju se morala maskirati, i ona je izabrala kostim koji je predstavljao đavola, jer je bila obučena u crno imala je male rogove na glavi i upečatljivu šminku, i također je imala i mali repić.
Njeno ime je Una i ona je završila privatnu srednju školu, i na jesen je upisala fakultet.
Iz privatne škole je ostala u kontaktu sa momkom koji joj je danas prijatelj to jest sinom od Bobana Rajovića.


Pohađala je osnovnu školu na košutnjaku gdje sada ide i njena mlađa sestra Lara, koja kako se čini ide istim stopama kao i njena starija sestra.
“Ona je jedno divno dijete, druži se s nama uvijek i lijepo uči.” rekao je ovo Zdravko ne sluteći da ga njegova kćerka iskorištava.


Ona je favorit u drušvu i druži se da prijateljima koji su bogati, i tako sa njima redovno posjećuje luskuzne klubove, a na ručak ide u samo najbolje restorane u Beogradu.
Ona nikada nije plaćala ove troškove već se obraćala svome ocu koji joj je svakom prilikom davao novce bez pitanja.
“Jadni Čola joj dopušta aposlutno sve jer želi da njegova kćerka uživa u životu. Nije ni Lara ništa puno bolja, čak ima još veći potencijal.” napisao je jedan izvor.