Karleuša u šoping centru sjedila bez šminke, prišli joj i uslikali je, a fotografija isplivala u javnost: Niko ne može da je prepozna: Evo na šta liči?!

0
440

Nije baš tako često da se po tržnim centrima nađu javne ličnosti koje su totalno opuštene i to bez trunke šminke.

Obično na takvim mjestima oni glume zvijezde i pored sebe imaju čak i nekoliko članova obebjeđenja, kako ih slučakno ne bi presreli fanovi kako bi tražili slikanje i autogram.

Ali, postoje i one ličnosti koji nemaju nikakav problem da se pojave u javnosti bez šminke i bez igdje ikoga. Jedna od njih je i diva, pjevačica Jelena Karlueša.

Prošle godine je srpski list Blic objavio njene fotografije kako sjedi u tržnom centru i to bez trunke šminke.

Na fotografijama ispod možete vidjeti kako to izgleda:

Jelena Karlueša Tošić je srpska pop folk pjevačica koja je ujedno i jedna od najkontroverznijih pjevačica na srprkoj sceni estrade. Rođena je 17. avgusta 1978. godine u Beogradu. Ona je jedino dijete novinarke Divne i kriminaslitičkog inspektora Dragana Karleuše. Jelena im je uvijek bila zahvalna na bezbrižnom djetinjstvu, kako kaže roditelji su je čuvali ko malo vode na dlanu.

Jelena je svoje prve nastupe imala još u obdaništu kada je pred drugarima pjevala i igrala. Već u to doba je znala čime želi da se bavi. Uvijek je voljela da bude glavna baš u svemu što je i dalje njena karakterna crta.

Jelena je u početku svoje karijere pjevala prateće vokale i snimala je reklame na radiju imitirajući glasove poznatih ličnosti. Na taj način je zaradila svoj prvi honorar.

Prateće vokale Jelena je pjevala sa Cecom, koju je Jelena smatrala svojim idolom, međutim jako se rastužila kada je Ceca jednom prilikom prokomentarisala kako Jelena ima glas ali ne i stas velike zvijezde.

Loading..