Karleuša čupa sebi kosu: Ceca se pohvalila luksuzom u kojem uživa sa Vranješom, Jelenin ljubavnik udario tamo gdje najviše boli – Balkan Life Today

Karleuša čupa sebi kosu: Ceca se pohvalila luksuzom u kojem uživa sa Vranješom, Jelenin ljubavnik udario tamo gdje najviše boli

  • Balkan
  • October 21, 2019
  • Comments Off on Karleuša čupa sebi kosu: Ceca se pohvalila luksuzom u kojem uživa sa Vranješom, Jelenin ljubavnik udario tamo gdje najviše boli

Svetlana Ceca Ražnatović donijela je odluku koja se definitivno ni najmanje neće dopasti Jeleni Karleuši, njenoj suparnici s kojom već godinama vodi bitku po sudovima.

Ono što je sada uradila, definitivno je razbjesnilo Karleušu, a kako se saznaje, Ceca će da pjeva na rođendanu Ognjena Vranješa, a doputovala je u Grčku i odmah se fanovima pohvalila putem Instagrama. Folk diva je za boravak tamo izabrala luksuzan hotel, a zabilježila je i video snimak koji je podijelila na društvenim mrežama.

-Ognjen izuzetno poštuje i cijeni Cecu i ono što radi. Oduvijek mu je bila želja da mu ona dođe za rođendan i pjeva mu na veselju, ali se prilika za to nikad prije nije ukazala. Ugovorio je s menadžerima uslove njenog dolaska i ona će da dođe s kompletnim timom svojih muzičara u Atinu, a vodi i svog frizera, rekao je izvor za medije.

Podsjetimo, početkom ove godine izbio je neviđeni skandal u regionu nakon što se saznalo da je Jelena Karleuša imala aferu sa bosanskim fudbalerom Ognjenom Vranješom. Navodno joj je on slao skupocjene poklone, koje je ona javnosti predstavljala kao poklone od svog supruga Duška, a čini se da mu je to zasmetalo u jednom trenutku pa je pustio u javnost sve njihove prepiske i fotografije koje su razmjenjivali.

Tada je on objavio eksplicitne fotografije za koje tvrdi da mu ih je lično Jelena slala, a nakon toga brak Jelene i Duška ostao je na klimavim nogama. Još uvijek nije poznato da li će se razvesti i kakva situacija vlada kad su u pitanju njihovi odnosi, ali budući da Duško mjesecima nije dijelio trenutke sa suprugom na društvenim mrežama, evidentno je da nešto nije kako treba među njima.

Loading..