Novo Showbizz

Karleuša brutalno ponizila i izvrijeđala Šemsu Suljaković “Njene pjesme su šund. Sirotica je ubjeđena da zna pjevati i da je neko voli”

Prošle subote se takmičenje Zvezda Granda se nastavilo, a jedna od takmičarki koja je nastupila bila je i mlada pjevačica Tamara Selimović koja je uspjela da na kraju prođe u slijedeći krug takmičenja.

Ona se u ovom krugu predstavila sa dvije pjesme od kojih je prvo pjevala “Javi se otjeraj tugu” od Šemse Suljaković, a onda “Sunce moje” od Aleksandre Mladenović. Veoma je zanimljivo da je jedna od onih koji su dali glas ovoj mladoj pjevačici, bila upravo Jelena Karleuša, mada ju je u toku davanja svog stručnog mišljenja brutalno isprozivala i izvrijeđala, a kao da je to nešto neobično.

Dakle ovoj divi je zasmetalo dosta toga, a onda je krenula rafalna paljba.

“Ti si, djevojko, jedno obično mrtvo puha, izbor pjesama je odvratan. Gdje ti je pamet bila kad si ovo birala?” roštiljala ju je JK, dok se Dragan Stojković Bosanac istovremeno krstio, ponavljajući “Bože, oprosti joj. Ne zna ona šta priča.”

Nakon toga je Jelenu podsjetio kako je iste te stvari nekada govorila i Aleksandri Mladenović, pa je ona kasnije ostvarila ogorman uspjeh i snimila već nekoliko pjesama koje su apsolutni hit, što je još dodatno izrevoltiralo Karleušu pa je ona samo nastavila da baca otrov.

“Djevojko, slušaj mene, ti ako budeš slijedila Aleksandru Mladenović i ako ti ona bude uzor, nećeš nikada postati zvijezda. To je obična radna pjevačica koju niko za par godina neće znati ni da je postojala.” kazala je ona, na šta se, po običaju, umiješao i direktor Saša Popović koji je pokušao braniti Aleksandru, kazavši kako ona već ima nekoliko uspješno odrađenih koncerata i nastupa, te već pet hit pjesama.

Prije te cijele priče o Aleksandri Mladenović, Karleuša je, što je bilo i očekivano, kod komentarisanja izbora pjesama, prokomentarisala i Šemsu, za koju je rekla kako su njene pjesme šund i kako je ona sirotica jer je ubjeđena da zna da pjeva i da još uvijek ima neko ko je voli slušati.

 

 

Oglasi – Advertisement