Kako joj trudnički stomak stoji: Srpska majka u drugom stanju: Ovo je nešto najljepše što možete vidjeti!

0

S obzirom da se na domaćoj sceni zbog pandemije skoro ništa ne dešava, podsjetimo se malo na to kako su izgledali neki od naših najpoznatijih pjevača u posebnim razdobljima svog života. 

Počet ćemo sa poznatom folkerkom Cecom, ili kako je mnogi nazivaju, srpskom majkom, kad je u stvarnom životu očekivala da će postati majka, drugim riječima kad je zatrudnjela s Veljkom i Anastasijom.

Ove fotografije se čak nisu ni pojavile u javnosti, pa vam je sigurno ovo prvi put da ih vidite. Ceca je 1996. zatrudnila i očekivala je svoje prvo dijete, sina Veljka. Rodila je kćer Anastasiju dvije godine poslije, 1998. godine.

Ceca je jednom prilikom istakla da nije bila baš zadovoljna kako je izgledala u trudnoći i kasnije je ispričala kako se tih dana zvala debela. U vrijeme dok je bila trudna, Ceca je bila gost u tada veoma popularnoj emisiji koju je vodio Milovan Ilić Minimax, u kojoj je pričala o svojoj trudnoći.

Tada su se gledaoci uživo mogli pridružiti showu sa svojim pitanjima upućenim Ceci, a jedno od njih bilo je i ime bebe. Ceca je tom prilikom rekla da će se, ako je djevojčica, zvati Anastasija, a ako je dječak, zvat će se Miloš.

Da podsjetim, tada je Ceca očekivala svoje prvo dijete i mnogo kasnije, a kad je rodila dječaka dali su mu ime Veljko. U emisiji Minimax je pitao Cecu zašto se dječak ne zove Miloš, a ona je odgovorila da je to zbog Miloša Obilića, jer su u to vrijeme Arkan i ona vodili fudblaski klub zvan Obilić.

Preporučujemo