Showbizz

Kada su vidjeli šta Seka Aleksić radi sa svojim tek rođenim sinom Jovanom, njeni fanovi pobijesnili: Sram te bilo Seko, pa to je odvratno (Foto)

Seka Aleksić, poznata pjevačica, je prije nekoliko sedmica postala majka po drugi put.

Tako je pored Jakova, sada dobila i sina Jovana koji je u porodicu donio veliku sreću i radost. Ono što se vidi jeste da ona i njen muž Veljko još uvijek ne mogu da se pomire sa lijepom činjenicom da imaju prinovu u porodici.

Nakon porođaja, ona je postala još aktivnija na društvenim mrežama. Kada se rodio prvi sin nije htjela nikako da ga fotografiše, međutim kada se rodio drugi sin Jakov ona to sada radi i previše, zbog toga skoro svi smatraju da neki njeni potezi zaista prelaze granicu dobrog ukusa.

Tako je Seka prije nekih dan objavila par lako lijepih fotografija drugog sina Jovana ispod koje je napisaoa “Ćao drugari”. Mnogi njeni fanovi su bili oduševljeni tom slikom, i svi su hvalili Seku govoreći joj kako joj je sin prelijep i presladak te da se jasno vidi da će biti pravi maneken kad već tako mali zna da pozira.

Ova njena objava je za jako kratko vrijeme dostigla ogroman broj komentara i lajkova, a fanovi su mislili da je to to za neko vrijeme.

Međutim, već slijedeći dan na društvenim mrežama se pojavio snimak koji je razbijesnio skoro sve Sekine Fanove. Na njemu se vidi da je Seka pozvala profesionalne fotografe da slikaju njenog sina, tako da su ovaj potez mnogi vidjeli kao nepotrebno maltretiranje i mučenje male bebe samo da bi dobila nekoliko lajkova i komentara, umjesto da pusti bebu da se odmara i da se priprema za dalji život.