Novo

Kad vam muškarac ovo uradi lud je za vama: Signali koje treba znati svaka žena!

Većina čeka da im se izjavi ljubav, ali ne morate uvijek čekati na to da biste bili 100 posto sigurni da vas neko voli.

Ono što trebate je da obratite pažnju na neke male signale koji govore da je taj čovjek lud za vama.

1. Ne skida osmijeh sa lica

Ako se osoba koja mu se sviđa pojavi, teško da će on moći da joj uskrati svoj osmijeh. Ako osjećaji poprilično jaki, može lagano podići i jednu obrvu, bez da uopšte i primjeti.

2. Posmatrajte oči

Kada je neko zaljubljen u nekoga, nesvjesno će ga svuda pratiti svojim pogledom. Ali, ako bude uhvaćen u takvom posmatranju, skrenuće pogled na nešto drugo u blizini.

3. Neobičan način na koji priča

Ako se nađe u blizini osobe koja mu se sviđa, osoba obično počne pričati nešto malo drugačije nego inače, a sam govor poprima nešto ljepše i mekše tonove. Nekada će izabrati malo složene i zanimljive teme koje ga inače i ne zanimaju previše, samo da bi ostavio dobar utisak.

4. Govor tijela

Ukoliko muškarac hoda sa ženom i stavlja ruku na leđa, želi da je na taj način podvjedno obavijesti ad je on tu i da će je uvijek podržavati i brinuti se za nju.

Na ovaj način, možete lako vidjeti da se osobi s kojom se viđate, jako sviđate ili da se čak počela zaljubljivati u vas. Ne mora riječi “volim te” da budu jedina izjava ljubavi kojom bi potvrdili osjećaje s druge strane, fokusirajte se na ponašanje i sitnice, koje nekada mogu pokazati mnogo više od velikih i krupnih stvari.

Oglasi – Advertisement