Kad je vidjela njega u publici, Marija Šerifović odmah prekinula koncert: Nastao muk u cijeloj dvorani, a onda je pjevačica zatresla publiku kad je ovo rekla – Balkan Life Today

Kad je vidjela njega u publici, Marija Šerifović odmah prekinula koncert: Nastao muk u cijeloj dvorani, a onda je pjevačica zatresla publiku kad je ovo rekla

  • Balkan
  • October 20, 2019
  • Comments Off on Kad je vidjela njega u publici, Marija Šerifović odmah prekinula koncert: Nastao muk u cijeloj dvorani, a onda je pjevačica zatresla publiku kad je ovo rekla

Marija Šerifović poznata je kao vrlo spontana osoba, a tako i njeni nastupi pored toga što uvijek počasti publiku vrhunskim vokalnim izvedbama, sadrže i razgovore s publikom.

Šerifovićeva zna često nasmijati sve okupljene do suza, a upravo se to desilo na jednom od nastupa. Naime, ona je podijelila na društvenim mrežama video na kojem se može vidjeti kako prekida vlastiti govor između dvije pjesme zbog dječaka u prvom redu.

-Ja sam mnogo puta pjevala ovu pjesmu, uglavnom kad sam tamo negdje daleko sam našla… Zdravo Aleksej! Je l’ ti lijepo? Možemo li nastaviti, da li je sve u redu? – pitala je ona dječaka koji je neprestano lizao lizalicu. Kada je on klimnuo glavom, pjevačica je samo dodala: Da, okej.

Njen se govor o pjesmi nastavio tamo gdje ga je prekinula, a publika je scenu koja se odvila tog trena ispratila smijehom.

Marija je inače poznata kao veliki profesionalac a niko ni do sada nije zaboravio njen nastup na Eurosongu kada je kao predstavnica Srbije odnijela pobjedu sa pjesmom Molitva. Sada je članica žirija u Zvezdama Granda, mada mnogi smatraju da je postala previše okrutna i da ne poštuje takmičare. Da li ste vi pratili Zvezde Granda i dijelite li ovo mišljenje?

Loading..