Showbizz

Jovana u jutarnjem programu nije mogla da se smiri i vrisnula na sav glas: Zaledila se u mjestu od straha kada je u studiju ugledala nepozvanog gosta! (Foto)

Vjerujemo da mnogi imaju želju da rade na televiziji, ali mali broj njih ima šansu da dospiju da rade taj posao, za njega su potrebene posebne vještine i treba biti posebna osoba kako bi mogli raditi kao voditelj neke emisije.

Svi koji rade taj posao se slažu sa tim da je ona jako naporan i da ih je malo koji ostaju, pogotovo je teško ukoliko se radi o lajv emisijama. Iako je u njima se isplanirano nikada se ne zna šta se može desiti i šta može da pođe po zlu. U lajv emisijama je potrebno da radi neki voditelj koji može da izvuče neku neugodnu situaciju a da to niko ne primjeti, on se također mora da snosi sa tim kako će njegov gost reagovati na pojedina pitanja ili da li će biti potrebno da ih smiruje.

Jedna od najpoznatijih voditeljica koja je već dugo u ovom poslu je sigurno Jovana Joksimović koja vodi Jutarnji program na Prvoj TV sa svojim kolegom voditeljem Srđanom. Iako je ona dosta iskusna par puta joj se dogodilo nekoliko situacija u kojima se nije mogla tako lahko snać, takva se desila baš skoro.

Prije par dana na snimanju svoje emisije Jovana je bila iznenađena kada je vidila jednog nepoznatog gosta, a njenu reakciju je zabilježila kamera. Naime na njenom stolu se nalazio kukac, odnosno žohar, kada ga je ugledala od straha je vrisnula i popela se na stol. Ta rekacije je na početku preplašila Srđana kao i gosta koji je tada bio u studiju.

Oglasi – Advertisement