Novo Showbizz

Jovana Joksimović dobila poruku od svoje najveće ljubavi iz prošlosti: Sve procurilo u javnost: A Željko?!

Poznata voditeljica Jovana Joksimović jučer je proslavila 39 rođendan, a sada je objavila posebnu čestitku koju je dobila.

– Draga naša Jovana, puno sreće zdravlja i ljubavi žele vam rukometašice Radničkog – pisalo je u objavi koju je ova lijepa voditeljka podijelila, te time pokazala koliko joj ova čestitka znači, a emotikoni srca nikako nisu izostali.

Moramo podjsetiti da je Jovana u jednom intervjuu otkrila da je bila strastvena rukometašica, i da je trenirala rukomet u Radničkom.

– Rukomet sam trenirala punih osam godina. Kada su sve djevojčice išle na ritmičku gimnastiku, balet, ples, moje drugarice i ja smo izabrale rukomet. Radnički nam je bio jako blizu i tako smo iz radoznalosti počele da treniramo. Međutim, meni se to jako svidjelo. Tada smo vodile život pravih sportista – pripreme su trajale po dva mjeseca, dva puta dnevno treninzi, polagalo se mnogo nade u naš tim, Radnički. Tada sam imala deset kilograma više nego sada što imam, tako da je bilo normalno da treniram neki sport koji je neženstven. Ali, kad je trebalo da se profesionalno bavim time, da potpišem ugovor koji me obavezuje na nekoliko godina, odmah sam prestala da treniram – rekla je jednom prilikom Jovana.

Jovana Joksimović, djevojački Janković, je poznata srpska televizijska voditeljka. Rođena je 25. aprila 1981. godine u Beogradu, gdje danas i živi. Udata je za poznatog pjevača Željka Joksimovića.

Jovanina majka Jelena i otac Jovan bili su profesori na Mašinskom fakultetu.  Od svoje dvanaeste godine trenirala je rukomet, a tri godine za redom je proglašavana za najbolju igračicu Srbije. Završila je Akademiju umjetnosti BK univerziteta, smjer menadžment u umjetnosti.

Oglasi – Advertisement