Jovana je prije braka sa Željkom bila vjerena za muškarca veoma poznatog javnosti: Trebali su se i vjenčati, ali je on dobio dijete sa poznatom pjevačicom! (Foto)

0
232

Najpoznatiji i najpopularniji par na Balkanu su zasigurno Jovana i Željko Joksimović.

Za Željka se u suštini zna skoro sve, jedan je od najboljih i najpoznatijih muzičara i pjevača na estradi, a njegova popularnost je davno probila okvire Srbije. Ne postoji mjesto da Željko nije dobrodošao, uvijek puni svaku sportsku halu ili koncert.

Kao što se već zna Željko je već dugo u braku sa poznatkom voditeljkom Jovanom, s kojom ima troje djece. U zadnjih nekoliko godina je najpoznatija po vođenju jutarnjeg programa na TV Prvoj, a taj jutarnji program je trenutno i najgledaniji program na našim prostorima.

Ali, postoji nešto što se manje zna o Jovani, a to je da je prije nego je počela vezu sa Željkom, bila u vezti sa bivšim direktorom BN televizije Aleksanrom Teremskim. Mnogi koji poznaju Jovanu su tvrdili da je to bila jako velika ljubav, da su njih dvoje čak i vjereni bili, ali da je ona njega ostavila upravo zbog Željka Joksimovića.

Ali, psotoji i druga varijanta a to je da je ta veza pukla kada je on počeo sa strane da hoda sa popularnom pjevačicom Aleksandrom Radović, a da je Željko uletio u pravi čas. Na kraju je Aleksandra Radović sa tim čovjekom dobila i kćerku, ali ni njihova veza nije dugo trajala, ali su Jovana i Željko još uvijek zajedno, a pored toga važe za jedan od najljepših parova Srbije.

Loading..