Novo

Jeziv snimak sa svadbe u Turskoj: Mlada htjela da se malo našali sa mladoženjom, a on je uradio nešto zastrašujuće! (Video)

U životima mladih parova glavni cilj je da sklope brak, i taj dan se smatra najljepšim i najvažnijim događajem u životu pored rođenja djeteta, i kao svaki normalan par svoje vjenčanje žele napraviti da bude savršeno, romantično, unikatno i da ga pamte sa najljepšim sjećanjima, mjesecima pa čak i godinama unaprijed.


Većina djevojaka još od mladosti zamišljaju kako će im izgledat vjenčanje i kako sve imaju smišljeno u glavi i isplanirano uključujući vjenčanicu mjesto gdje bi svadba bila i slično.
Iako sve bude isplanirano i kada se niko ne nada da nešto može poći po zlu na kraju ipak može doći do neplaniranih situacija i problema, pa čak u najgorim situacijama nereda i skandala.


Naime na ovom vjenčanju se desilo sljedeće, vjenčanje je bilo negdje u Turskoj, a sve se dogodilo kada su mladenci jendo drugo trebali hraniti komadom svadbene torte.
Kao prvo mladoženja je komad torte dao svojoj dragoj, a kada je red došao na nju ona se odlučila malo našaliti tako što je par puta viljušku pomakal od njegovih usta.
On očigledno nije bio raspoložen za takve šale pa je mladu udario jako po ruci zbog čega je ona ispustila viljušku iz ruke.


Sve ovo je bilo snimljeno na kamerama tako da će ovo dvoje mladenaca zauvijek imati čega da se sjećaju sa svog vjenčanja, i ako bi trebali da se sjećaju svega lijepog što im se dogodilo ovaj detalj će im sigurno ostati urezan duže vrijeme ukoliko ostanu zajedno u braku.
Ali svakako ovakvi prizori se ne viđaju često.

Oglasi – Advertisement