Jennifer Lopez izvela “mini striptiz” pred bivšom suprugom svog zaručnika

0

Nije tajna da su za poznatu pjevačicu Jennifer Lopez godine samo broj.

Ova latino diva ima 50 godina, ali na izgledu bi joj pozavidjele i puno mlađe kolegice i žene. Pjevačica je redovni gost teretane, i to posebno otkako je započela vezu sa zaručnikom Alexom Rodriguezom, koji je penzionisani igrač bejzbola s kojim je još više počela paziti na pravilnu prehranu i treninge.

Iako je svima poznato da ona voli pokazivati svoje isklesano tijelo u svakoj prilici, niko nije očekivao da će Jennifer to učiniti na proslavi 12. rođendana Alexove kćeri Elle i to dok je njena majka u blizini.

Dakle, Jennifer je očito u jednom trenutku postalo veona vruće, pa je odlučila skinuti bijelu vestu i ostati samo u čipkastom bež grudnjaku. Nakon toga ga je još malo i popravljala te pritom napravila pravi mali spektakl za okupljene goste.

Među njima je bila Alexova bivša supruga Cynthia Scurtis s kojom se vjenčao 2002. godine nakon što su se upoznali u jednoj od teretana u Miamiju. Njih dvoje zajedno imaju dvije kćeri, a starija Natasha rođena je 2004. godine. Iste godine kada je rođena Ella, njihova mlađa kćerka 2008. godine, Cynthia je podnijela zahtjev za razvod braka, a kao razlog je navela Alexove brojne preljube te emocionalnu nedostupnost kako za nju tako i za djecu, piše RTL.

Jedna od njegovih tadašnjih ljubavnica navodno je bila i pjevačica Madonna, ali je to ona javno negirala. Ipak, Alex je do fatalne Jennifer bio na glasu kao veliki zavodnik, a na njega su pale čak i Cameron Diaz, Kate Hudson, Rita Ora i brojne druge slavne dame.

Preporučujemo