Jelena poručila Saši da je ćorav, a on joj uzvratio najbrutalnije i dao joj nadimak koji će se pamtiti: Opet skandal među članovima žirija, a neki i napustili snimanje (Foto)

0
166

Svaka nova emisija i svako novo snimanje takmičarkog šoa Zvezde Granda donosi nešto novo.

Pomalo se čini da su pojedini članovi žiriji na ivici svojih živaca. Izgleda da se ovaj put Marija Šerifović zakačila na snimanju nove emisije zakačila sa svim svojim kolegama. Naime, njoj nije bilo nikako jasno da su njene kolege dale glas takmićaru koji nije uopšte valjao.

Upravo zbog toga se ona obratila svima njima sa pitanjem da li su oni ikako normalno, a Viki ju je na sve načine pokušavala uvjeriti da je taj takmičar bio jako bolji od takmičarke koja je imala nastup prije njega, a ona je dobila više glasova žirija od njega. Na kraju je Marija dodala da ona takvo nešto nije čula, te je nakon toga ona napustila studio.

Čini se kako je u posljednje vrijeme u Zvezdama Granda postalo skroz normalno da članovi žirija zbog svog nezadovoljstva napuštaju ovaj studio i snimanje. To je nedavno napravila i Jelena Karleuša. U raspravi između Marije i ostalih članova žirija ona nije htjela da učestvuje, a Marija ju je u jednom trenutku pitala da li ona uopšte ima usta i zašto sve vrijeme šuti.

Nakon nastupa koji se desio malo kasnije, jedna takmičarka koja je pjevala Jeleninu pjesmu, Saša je pokušao da je isprvocira, te je rekao da on nije znao da Jelena snimal i takve limunade, gdje se Jelena našla uvrijeđena, jer se ipak radilo o njenom hitu pa je saši odgovorila na svoj prepoznatljiv način:
“O kakvoj ti limunadi pričaš, srce moje ćoravo, pa ovo je najveći grčki hit. Taj isti kompozitor je zaradio na ovoj pjesmi skoro koliko i ti ovdje sa Grandom”.

Loading..