Jelena Karleuša tajno snimala Duška Tošića: Ona na krevetu, on na podu: Pogledajte šta radi (Video)

0
430

Jedna od najpoznatijih pop pjevačica današnjice Jelena Karleuša se trenutno nalazi u svojoj vili zajedno sa kćerkama i Duškom, a s obzirom da je otkazala sve nastupe zbog cijele situacija sa pandemiom, mnogo je aktivnija na društvenim mrežama.

Danas je prvo objavila ovaj zanimljiv status, a onda i tajno snimala supruga Duška Tošića.

Status je išao ovako:

“Twitter u Srbiji bez mene ne može da postoji. To je tako tužno a u isto vrijeme istinito. Svi su tamo tako irrelevant neki nebitni likovi bez ikakvog uticaja. Twitter je ozbiljno oružje u rukama onog ko svojim stavovima bez problema može da talasa žabokrečinu. Sa objavom moje prve nove pjrsme, Twitter comeback je neminovan. Do tada, be safe and stay home.”

Duško, iako je u izolaciji, i dalje vrijedno trenira i radi na sebi kako bi bio spreman za nastavak prvenstva u Kini.

Video kako je Jelena snimala potajno Duška možete pogledati na linku OVDJE.

Ovim je, u jednu ruku, Jelena Karleuša poručila da se čuvate i da ne izlazite iz kuće ukoliko to zaista nije potrebno. Ova zaraza je očigledno jako opasna i ne bira koga će zaraziti. Stoga, perite ruke, nosite rukavice i zaštitne maske, držite razmak od ljudi najmanje metar i po. Poštujte pravila i ostanite u svojoj kući, jer samo na ovaj način će se pandemija moći zaobići, usporiti i na kraju pobijediti. Slušajte stručnjake iz svojih kriznih štabova i poštujte donesena pravila.

Loading..