Showbizz

Jelena Karleuša smršala do iznemoglosti: Jedan detalj je svima privukao pažnju: Da li ste vi primjetili?

Kako tvrde regionalni mediji, Jelena Karleuša ima manji dekolte, međutim, idalje je nepoznanica da li je išla pod nož kako bi smanjila svoje grudi.

Još dvadesetih godina ova pop zvijezda je uradila ovu estetsku korekciju i to na početku karijere kada su velike grudi bile u trendu. Međutim, izvor kaže da je naj vjerovatnije Karleuša smršala.

– Znali bismo da je izvadila silikone tako da ne vjerujemo da je to u pitanju. Vrlo jednostavno, žena je smršala, prepolovila se i naravno da se to odrazilo i na njene grudi. Kako kilaža pada, tako se i grudi smanjuju. Nije da ih sada nema, ali bile su mnogo veće ranije. Mi se šalimo konstantno sa njom da će se Duško pobuniti, ipak svi muškarci vole pune ruke posla – kaže izvor kroz šalu te dodaje:

– A sada ozbiljno, Jelena izgleda zaista fantastično otkako je smršala. Sve joj prelijepo stoji. Ona je uvijek znala da se obuče i to su uvijek komadi sa svjetskih modnih pista, ali sada i na njoj izgledaju kao na manekenkama koje su ih šetale na modnim pistama – kaže izvor, a piše “Svet”.

Osim toga, izvor dodaje da su se neke kolege zabrinule za nju, jer je toliko smršala.

– Često se pitamo da li ta žena ikako jede koliko se osušila. I na snimanjima je jako disciplinovana, pije samo vodu, ali za razliku od nas većine, ne kuka. Mi čim pređemo na dijetu, te boli nas glava, te nas hvata nesvjestica, te nemamo snage, a ona je uvijek puna elana i energije.

 

 

Oglasi – Advertisement