Jelena Karleuša od medija krije svoju bolest, a sada je Brena otkrila: Evo od čega diva boluje: Odmah joj je preporučila svog doktora!

0
249

Poznata pjevačica Lepa Brena je ovog ljeta odmarala u Crnoj gori sa svojim suprugom bobom Živojinovićem, gdje su vrijeme provodili na svojoj skupocjenoj jahti, na kojoj su im ponekad društo pravili sinovi Viktor i Stefan.

Iako Brena ima mnogo nastupa koji su joj zakazani ona sada uživa u svom slobodnom vremenu i ne obazire se na to i jednom prilikom je izjavila da joj mnogo znači što ima više vremena za sebe i za svoju porodicu.

– Vremena za odmor uvijek pronađem. Ove godine imam zaista mnogo koncerata, ali to nije ni približno onom vremenu kad smo radili po dva koncerta dnevno. Tako je ovo odlična stvar za mene i moju kondiciju. Uvijek sam svježe odmorna za moju publiku, što je najvažnije – rekla je Brena.

Breni se obratila i Jelena Karleuša koja je imala problem sa hrskavicom na njenom vratu, a Brena joj je na to pitanje rekla sljedeće: – Jesam! Rekla sam joj šta je potrebno da uradi. Savjetovala sam joj da kontaktira mog ljekara kod kojeg sam i ja bila. Jelena je veliki borac i ja vjerujem da će se ona oporaviti.


Fahreta Jahić- Živojinović poznatija kao Lepa Brena je rođena u Tuzli, 20. oktobra 1960. godine, i ona jejugoslavenska, bosanskohercegovačka i srbijanska folk pjevačica. Svoju karijeru je započela 1981. godine u jednoj od tada najpoznatijih emisija koju je uređivao pokojni sprski voditelj Minimaks. Bila je prva žena Jugoslavije koja je snimala svoje spotove na raznim mjestima poput Turske, Sfrike, Španije, Velike Britanije, Floride i mnogim drugim.
Uprkos svemu i danas je jedna od najpozntijih pjevačica širom Balkana.

Loading..