Novo Showbizz

Jelena Karleuša objavila snimak sa koreografom, pa ga brzo obrisala: Plesali su, a onda je uslijedio haos!

Ovim snimkom Jelena Karleuša se vratila u 2010. godinu, koji je okačila na društvenoj mrežu Instagram u okviru storija.

Svi su upoznati sa činjenicom, kako se Jelena Karleuša cijelu svoju karijeru trudi da pored glasovnih sposobnosti uvijek ima dobar nastup. Tako je skoro svaki put prate plesačice koje na kraju naprave zaista pravi spektakl.

Što se tiče videa ona je svima pokazala kako su tekle pripreme za njen koncert, koji se trebao uskoro dogoditi. Njen koreograf joj je pomogao da uvježba svaki korak, koje bi kasnije ona ponovila na bini.

Međutim, niko se nije nadao slijedećoj situacija. Dakle, šta se desilo?

U toku vježbe, ono što se slučajno desilo jeste da se on nabo na njenu štiklu, dok je ona isprobavala jednu od poza. Koreograf je istog momenta pao na pod, a Jelena je ostala u čudu jer nije znala kako da reaguje zbog ove novonastale situacije.

Imali su mnogo sreće, niko iz ovog neočekivanog događaja nije bio teže povrijeđen.

Jelena Karleuša Tošić je poznata srpska pop-folk pjevačica i jedna od najkontroverznijih pjevačica na srpskoj estradnoj sceni.

Rođena je 17. avgusta 1978. godine u Beogradu. Ona je jedino dijete poznate radio-novinarke Divne i kriminalističkog inspektora Dragana Karleuše. Roditelji su je čuvali kao malo vode na dlanu i ona im je veoma zahvalna na bezbrižnom djetinjstvu koje su joj nesebično pružili. Iako su se razveli kada je pjevačica bila jako mala, još dugo su svi živjeli zajedno pa nije bila uskraćena za odrastanje u toploj, porodičnoj atmosferi.