Jelena Golubović sagradila kuću na selu: Vila na tri sprata koja će vas zaprepastiti: Samo pogledajte slike, sve će vam se samo reći!

0

Jelena Golubović je do sada dva puta pobijedila na rijalitiju Farma, te je konačno ostvarila svoj dugogodišnji san.

Pazarila je plac blizu Beograda i po svom ukusu izgradila sopstvenu vilu. Ona već duži vremenski period želi da ima i svoju vikendicu, pored stana koji ima u strogom centru Beograda. Htjela je vikendicu kako bi mogla daleko da pobjegne od gradske gužve kako bi mogla uživati u svojoj potpunoj slobodi.

Jelena je ostvarila svoju želju, imanje je kupila na Avali, a sada je i izgradnja kuće završena. Ona je dugo razmišljala da li kupiti plac na Avali ili Adi, ali ipak se opredijelila za brdski dio jer kako je i sama navela, imala je bolju ponudu kada je riječ o cijeni, a i o veličini placa.

Jelena Golubović je srpska režiserka koja je rođena prvog jula 1979. godina, a proslavila se kada je počela učestvovati u rijaliti programima gdje je pokazala kako je spremna sve uraditi da bi osvojila glavnu nagradu, drugim riječima, kako bi mogla napraviti dobar šou program.

Kada je bila mala, njen otac je dobio posao u glavnom gradu Ukrajine, odnosno u Kijevu, tako da je ona tamo i odrasla. Tamo je završila srednju školu i akademiju dramskih umjetnosti i dobila je zvanje pozorišnog i filmskog režisera.

Diplomirala je sa predstavaom 011, a režisirala je predstave kao što su Čipkin dim, Gnev anđela i Galeb Džonatan Livingston. Ona je 2013. godine učestvovala u Farmi 5 i tada je osvojila 50 hiljada eura. Tada je izjavila da će pomoći bratu koji živi na Filipinima, i da će novac uložiti u predstavu.

Preporučujemo